Month: November 30, 2022

Xhek London – udhëtari i paepur!

22nd November 2022

Xhek London (Jack London) ishte shkrimtari i madh i aventurës së përjetshme, një fotograf i shkëlqyer, një reporter lufte i pakrahasueshëm, një gazetar sportiv, veçanërisht

Khalil Gibran

17th November 2022

“Unë nuk jam as artist, as poet. I kam kaluar ditët duke shkruar dhe pikturuar, por nuk jam në sintoni me ditët dhe netët e

Registration

Forgotten Password?