Comedy

Mjeshtri i heshtjes

3rd November 2023

Fëmija plëngprishës i letrave franceze, Artur Rëmbo, shkroi kryeveprat “Varka e dehur” dhe “Një stinë në ferr”, kur ishte vetëm adoleshent. Së bashku me Bodëlerin,

Stefan Cvajg

10th July 2023

Jo shumë i parapëlqyer nga kritikët, ndoshta pikërisht për shkak të suksesitvtë jashtëzakonshëm që lulëzoi në të dy anët e Atlantikut, Stefan Cvajg nuk është një enigmë

Registration

Forgotten Password?