botimet nazarako

Mjeshtri i heshtjes

3rd November 2023

Fëmija plëngprishës i letrave franceze, Artur Rëmbo, shkroi kryeveprat “Varka e dehur” dhe “Një stinë në ferr”, kur ishte vetëm adoleshent. Së bashku me Bodëlerin,

Fjodor Dostojevski

20th May 2023

“E bukura do të shpëtojë botën”… me këto pak fjalë, Dostojevski tregon se ka ditur të gjejë, edhe pse në një ekzistencë të mbushur me

Registration

Forgotten Password?