Uncategorized

Arratisje në botën e Mopasanit

12th April 2023

Secili prej nesh thjesht krijon një iluzion të botës: iluzion poetik, sentimental, të gëzuar, melankolik, të fëlliqur ose të trishtuar, në varësi të natyrës së

Epoka e pakënaqësisë

4th April 2023

Jemi të pakënaqur me veten dhe me qytetërimin modern… Veçse pakënaqësia nuk ka të bëjë vetëm me pabarazitë dhe vështirësitë, pasi pushton edhe të pasurit.

Registration

Forgotten Password?