Month: July 21, 2023

Paradoksi i Rusoit

19th July 2023

Sipas Rusoit, virtyti i vërtetë është aftësia për ta vënë të mirën kolektive përpara interesit individual. Më 24 korrik 1749, filozofi Denis Didëro, një nga

Pablo Neruda

13th July 2023

Nobelisti Pablo Neruda, lindi më 12 korrik 1904, në Kili. Poezia e tij është një ndërthurje e dashurisë, ndjenjës dhe emocioneve që shpërthen në zemrën

Stefan Cvajg

10th July 2023

Jo shumë i parapëlqyer nga kritikët, ndoshta pikërisht për shkak të suksesitvtë jashtëzakonshëm që lulëzoi në të dy anët e Atlantikut, Stefan Cvajg nuk është një enigmë

Engjëjt e Rafaelit

3rd July 2023

“Engjëjt e Rafaelit” – një kombinim që të sjell sakaq në mendje një imazh preciz. Me penelata qiellore, gjeniu krijon atë që shndërrohet në ikonë

Registration

Forgotten Password?