liber

15 LIBRA U GJETËN

Aladini dhe Llamba magjike
by &
100.00L
Autori: Anonim Përktheu: Dhurata Muçaj Gjinia: Përralla Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 76 fq
Shto në Shportë
Andrra e jetës
by &
150.00L
Autori: Ndre Mjeda Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 62 fq
Shto në Shportë
Atë Sergi
by &
150.00L
Autori: Leon N. Tolstoi Përktheu: Jorgji Doksani Gjinia: Novelë Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 64 fq
Shto në Shportë
Baba Tomorri
by &
150.00L
Autori: A.Z.Çajupi Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 94 fq
Shto në Shportë
Bagëti e Bujqësi
by &
150.00L
Autori: Naim Frashëri Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 62 fq  
Shto në Shportë
Deizi Miler
by &
150.00L
Autori: Henri Xhejms Përktheu: Gazmend Krasniqi Gjinia: Roman Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 79 fq
Shto në Shportë
Heshtja e detit
by &
100.00L
Autori: Verkor Përktheu: Misto Treska, Donika Omari Gjinia: Novela Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 77 fq  
Shto në Shportë
Historia e Skënderbeut
by &
150.00L
Autori: Naim Frashëri Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 94 fq
Shto në Shportë
Mbrëmje e bekuar
by &
150.00L
Autori: Nagip Mahfuz Përktheu: Lili Bare Gjinia: Novelë Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 63 fq  
Shto në Shportë
Shqipëria ç’ka qenë, ç’është e ç’do të bëhet
by &
150.00L
Autori: Sami Frashëri Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 106 fq
Shto në Shportë
Shqipëria si m’u duk
by &
100.00L
Titulli: Shqipëria si m'u duk Autori: Faik Konica Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 87 fq
Shto në Shportë
Shqipëria si m’u duk
by &
150.00L
Autori: Faik Konica Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 87 fq
Shto në Shportë
Tregime nga Sarajeva
by &
150.00L
Autori: Ivo Andriç Përktheu Migena Pengili Gjinia: Tregime Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 85 fq  
Shto në Shportë
Vargjet e lira
by &
150.00L
Autori: Migjeni Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 101 fq
Shto në Shportë
Vdekja e Ivan Iliçit
by &
150.00L
Autori: Leon N. Tolstoi Përktheu: Jorgji Doksani Gjinia: Novela Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 117 fq
Shto në Shportë

Registration

Forgotten Password?