&

Shqipëria ç’ka qenë, ç’është e ç’do të bëhet

0 Ratings

Autori: Sami Frashëri Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 106 fq

Shto në Librari

Overview

Një nga veprat madhore të Rilindjes Kombëtare, njëherazi manifesti politik e ideologjik i saj. U botua në Bukuresht më 1899, në prag të ngjarjeve të mëdha që do të çonin në fitoren e pavarësisë.

Sami Frashëri (1 qershor 1850, Frashër – 18 qershor 1904, Stamboll) ka qenë funksionar dhe intelektual i Perandorisë Osmane, gazetar e dramaturg, si dhe ideologu themelor i Rilindjes Kombëtare, së bashku me dy vëllezërit, Abdylin dhe Naimin

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Shqipëria ç’ka qenë, ç’është e ç’do të bëhet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?