&

Historia e Skënderbeut

0 Ratings

Autori: Naim Frashëri Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 94 fq

Shto në Librari

Overview

Heroi legjendar, luftëtari kreshnik dhe atdhetari i flaktë, që mbi gjithçka vë atdheun, edhe mbi interesin vetjak – poema epike “Historia  e Skënderbeut”ubotua më 1898,dyvjet paravdekjes së Naimit. Kjo vepër e fundit që botoi ai, mbeti si testamenti i tij, sepse në të përmblodhi dhe shprehu me patos të fuqishëm idealet për lirinë e Shqipërisë dhe rrugën e saj drejt përparimit.

Naim Frashëri (Frashër, 25 maj 1846 – Stamboll, 20 tetor 1900), poet e shkrimtar, është një nga përfaqësuesit më të shquar të Rilindjes Kombëtare

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Historia e Skënderbeut”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?