&

Shqipëria si m’u duk

0 Ratings

Titulli: Shqipëria si m'u duk Autori: Faik Konica Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 87 fq

Shto në Librari

Overview

Si një analizë e hollësishme shoqërore dhe psikologjike e shoqërisë shqiptare, kjo vepër e Konicës është bazuar në udhëtimin e tij në Shqipëri, më 1928-ën.

Konsiderohet si vepër tërësisht dokumentare e argumentuar, ku nuk mungojnë ngjyrimet e satirës tipike koniciane.

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Shqipëria si m’u duk”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?