&

Atë Sergi

0 Ratings

Autori: Leon N. Tolstoi Përktheu: Jorgji Doksani Gjinia: Novelë Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 64 fq

Shto në Librari

Overview

I njohur si një nga romancierët më të mëdhenj të të gjitha kohërave, Tolstoi i përket plejadës së kolosëve të letërsisë ruse të kohërave, Tolstoi i përket plejadës së kolosëve të letërsisë ruse të shekullit të 19-të. Eseist, novelist, dramaturg, por njëherazi edhe filozof, konti ushqeu frymën revolucionare të besimtarëve.

Ndër veprat e tij me famë botërore citojmë: “Lufta dhe Paqja”, “Ana Karenina”, novelat “Vdekja e Ivan Iliçit”, “Atë Sergi”, “Kazakët”, “Lumturia e familjes” etj. “Atë Sergi” prezanton më së miri stilin dhe zhdërvjelltësinë e autorit, shpalos mprehtësinë e të shkruarit, një alegori njëherazi e ngjeshur, e matur dhe universale, e denjë për t’u bërë pjesë e dëshmive të mëdha shpirtërore.

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Atë Sergi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?