&

Aladini dhe Llamba magjike

0 Ratings

Autori: Anonim Përktheu: Dhurata Muçaj Gjinia: Përralla Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 76 fq

Shto në Librari

Overview

Përshtatja e historisë së Aladinit, djaloshit që vjen nga Kina na shpie në universin e magjishëm të një prej rrëfenjave të mrekullueshme të “Njëmijë e një netëve”, ku kryqëzohen gjeni me pushtete të habitshme, një magjistar i lig dhe një princeshë magjepsëse.

     Aladini është i keq, tekanjoz, i pabindur. Përtac dhe gënjeshtar, ai ishte është i keq, tekanjoz, i pabindur. Përtac dhe gënjeshtar, ai ishte është i keq, tekanjoz, i pabindur. Përtac dhe gënjeshtar, ai ishte i magjistarit afrikan.

     Mirëpo, Aladini ia prish planet dhe e mban për vete llambën që lakmonte magjistari.

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Aladini dhe Llamba magjike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?