Month: August 23, 2023

Dashuria që sfidoi vdekjen

23rd August 2023

Dashuria tragjike e Orfeut dhe Euridikës kanë frymëzuar poetë, shkrimtarë dhe artistë për shekuj me radhë, që nga koha e Virgjilit dhe Ovidit. Në brendësi

Registration

Forgotten Password?