Month: February 28, 2023

Fuqia e të shkruarit si denoncim

27th February 2023

Betejat sociale të shkrimtarit amerikan Xhon Steinbek (John Steinbeck), fitues i çmimit “Nobel” për letërsi, me motivacionin “Për shkrimet realiste dhe imagjinare, duke ndërthurur humorin

Registration

Forgotten Password?