Month: March 6, 2024

Mihal Eminesku – poeti i përjetësisë

6th March 2024

Poeti, shkrimtari, filologu, gazetari dhe politikani i shquar, Mihal Eminesku, lindi më 15 janar 1850. Poezia e tij është padyshim një shprehje e ndjenjës romantike evropiane në formën origjinale dhe

Registration

Forgotten Password?