Month: June 29, 2023

Xhek London

16th June 2023

Më mirë do të isha hi sesa pluhur! Do të parapëlqeja, që shkëndija ime të digjej në një flakë të shkëlqyer, sesa të mbytej nga

Virxhinia Ullf

15th June 2023

Shkrimtarja që frymëzoi dhe u foli të gjitha grave, Virxhina Ullf na la një bagazh përvojash, emocionesh, ndjenjash dhe mësimesh që janë ende aktuale në

Registration

Forgotten Password?