Month: April 29, 2023

Biblioteka si labirint tekstesh

29th April 2023

Njihet me emrin “The Last Bookstore” (“Biblioteka e fundit”) dhe nuk është vetëm biblioteka më e madhe në Kaliforni, por është një parajsë e vërtetë

Kush je ti lexues?

25th April 2023

Një pyetje që zbërthehen shumë të tjera, duke e paraqitur veten si një himn fisnik i veprimtarisë së leximit. Duke iu adresuar receptorit hipotetik –

Registration

Forgotten Password?