Month: December 30, 2022

Shpella e Platonit

22nd December 2022

Alegoria e “Shpellës së Platonit” është një nga konceptet më të njohura filozofike në histori. Pothuajse gjithë filozofia rrjedh nga Platoni. Alegoria e Shpellës është

Juan Eduardo Cirlot

19th December 2022

“Zemra ime është e bardhë dhe nuk ankohet”. Termi filo nuk përdoret për dashurinë ndaj gjërave të pajeta: në fakt, ato nuk mund t’i përgjigjen

Registration

Forgotten Password?