Month: August 23, 2022

“Farkëtari më i mirë”

23rd August 2022

I riu Ezra, i cili pa botimin e limerikut të parë në moshën njëmbëdhjetë vjeç, zhvilloi sakaq një pasion të jashtëzakonshëm për poezinë, që e

Liriku i madh i kohës së tij

15th August 2022

“Mos i jepni shumë peshë optimizmit dhe pesimizmit; përpiquni të kapni ngjyrimin e vetë jetës.[…] Mos harroni se detyra juaj e parë, është të jeni

Marsel Prusti, mjeshtri i romanit

5th August 2022

Autori i kryeveprës “Në kërkim të kohës së humbur”, Marsel Prusti konsiderohet ndër shkrimtarët më të mëdhenj të shekullit XX. Madhështia dhe origjinaliteti i shkrimtarit

Gjithë jeta… poezisë

2nd August 2022

Vargjet e para na shfaqin një poet, që vuan nga banaliteti i jetës së përditshme dhe që aspiron një parajsë ku gjithçka të ishte Bukuri.

Registration

Forgotten Password?