Month: April 29, 2022

Frojdi dhe psikanaliza

28th April 2022

U nominua 12 herë, për NOBELIN. Dinte shumë gjuhë. Veç gjermanishtes, Frojdi fliste anglisht. Kur ishte i ri, mësoi edhe spanjisht, vetëm për të lexuar

Bodler – poeti i mallkuar

27th April 2022

         “Libri është kopsht, është pemëtore, thesar, është festë, si të thuash është një shoqëri, është këshilltar, një mori këshilltarësh.” Sharl Bodleri

Registration

Forgotten Password?