Snevojitet Transporti

51 LIBRA U GJETËN

Aladini dhe Llamba magjike
by &
100.00L
Autori: Anonim Përktheu: Dhurata Muçaj Gjinia: Përralla Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 76 fq
Shto në Shportë
Aladini dhe Llamba magjike
by &
150.00L
Titulli: Aladini dhe Llamba magjike Gjinia: Përralla Autori: Anonim Përktheu: Dhurata Muçaj Çmimi: 150 L Numri i faqeve: 76 fq
Shto në Shportë
Andrra e jetës
by &
100.00L
Titulli: Andrra e jetës Autori: Ndre Mjeda Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 62 fq
Shto në Shportë
Atë Sergi
by &
100.00L
Autori: Leon N. Tolstoi Përktheu: Jorgji Doksani Gjinia: Novelë Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 64fq
Shto në Shportë
Aventurat e kapitenit Grif
by &
100.00L
Titulli: Aventurat e kapitenit Grif Gjinia: Roman Autori: Xhek London Përktheu: Lavdimir Marku Çmimi: 100 L Numri i faqeve: 189 fq
Shto në Shportë
Baba Tomorri
by &
1.00
Titulli : Baba Tomorri Autor: A.Z. Çajupi Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 94 fq
Shto në Shportë
Bagëti e Bujqësi
by &
100.00L
Titulli:Bagëti e Bujqësi Autori: Naim Frashëri Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 62 fq  
Shto në Shportë
Buka e viteve të hershme
by &
100.00L
Titulli: Buka e viteve të hershme Gjinia: Novelë⠀⠀⠀ Autori: Hajnri Bël Përktheu: Nikolla Pire Çmimi: 100 L Numri i faqeve: 103 fq  
Shto në Shportë
Bukuroshet e fjetura
by &
100.00L
Autori: Jasunari Kavabata Përktheu: Lili Bare Gjinia: Novelë Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 81 fq
Shto në Shportë
Byzylyku bojëshege⠀⠀⠀
by &
100.00L
Titulli: Byzylyku bojëshege⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Gjinia: Novela⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Aleksandër I. Kuprin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Përktheu: Jorgji Doksani ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Çmimi: 150 L⠀ Nr i faqeve: 102 fq⠀
Shto në Shportë
Dashuria e parë
by &
100.00L
Titulli: Dashuria e parë Gjinia: Roman⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Ivan S. Turgeniev⠀ Përktheu: Guri Shyti Çmimi: 100 L Numri i faqeve: 94 fq
Shto në Shportë
Deizi Miler
by &
100.00L
Autori: Henri Xhejms Përktheu: Gazmend Krasniqi Gjinia: Roman Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 79 fq
Shto në Shportë
Dita e fundit e një të dënuari
by &
100.00L
Titulli: Dita e fundit e një të dënuari Gjinia: Roman⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Viktor Hygo⠀⠀⠀⠀ Përktheu: Migena Elezi Çmimi: 100 L Numri i faqeve: 94 fq
Shto në Shportë
Dubrovski
by &
100.00L
Titulli: Dubrovski Gjinia: Novelë⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Aleksandër S. Pushkin⠀⠀ Përktheu: Jorgji Doksani Çmimi: 100 L Numri i faqeve: 123 fq
Shto në Shportë
Enciklopedia e të vdekurve
by &
100.00L
Titulli: Enciklopedia e të vdekurve Gjinia: Novela Autori: Danilo Kish Përktheu: Feride Papleka Çmimi: 100 Numri i faqeve: 134 fq  
Shto në Shportë
Endacaku KNULP⠀⠀⠀
by &
100.00L
Titulli: Endacaku KNULP⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Gjinia: Roman ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Herman Hes⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Përktheu: Antoneta Basha⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Çmimi: 100 L⠀ Numri i faqeve: 94
Shto në Shportë

Registration

Forgotten Password?