&

Dashuria e parë

0 Ratings

Titulli: Dashuria e parë Gjinia: Roman⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Ivan S. Turgeniev⠀ Përktheu: Guri Shyti Çmimi: 100 L Numri i faqeve: 94 fq

Shto në Librari

Overview

Një roman i shkurtër që përshkruan dhimbjet e emocioneve të kahershme të adoleshencës.

Një histori e gjallë dhe e ndjeshme e një 16-vjeçari, i cili dashurohet me një grua të bukur, më të madhe në moshë.
Të mbledhur një mbrëmje, disa miq i tregojnë njëri-tjetrit dashurinë e tyre të parë.

“Isha gjashtëmbëdhjetë atëherë. Ndodhi në verën e vitit 1833. Isha në shtëpinë e prindërve në Moskë…”. Në shtëpinë tjetër, një princeshë, një vajzë alla Turgeniev, e hirshme, e thjeshtë dhe spontane argëtohet me mëtuesit e saj deri ditën kur bie vetë pre e dashurisë. Një histori e vërtetë, një histori me bukuri mizore.

Romani mund të konsiderohet pa frikë, kryevepra e së vërtetës dhe poezisë.

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Dashuria e parë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?