&

Bagëti e Bujqësi

0 Ratings

Titulli:Bagëti e Bujqësi Autori: Naim Frashëri Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 62 fq  

Shto në Librari

Overview

Me një frymë të thellë atdhedashurie dhe nota të theksuara lirike, poema i këndon Shqipërisë me gjithë madhështinë, solemnitetin e dhimbjen, prej së largu – ndër veprat monumentale të letërsisë shqipe.

Naim Frashëri (Frashër, 25 maj 1846 – Stamboll, 20 tetor 1900), poet e shkrimtar, është një nga përfaqësuesit më të shquar të Rilindjes Kombëtare

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Bagëti e Bujqësi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?