&

Enciklopedia e të vdekurve

0 Ratings

Titulli: Enciklopedia e të vdekurve Gjinia: Novela Autori: Danilo Kish Përktheu: Feride Papleka Çmimi: 100 Numri i faqeve: 134 fq  

Shto në Librari

Overview

Danilo Kish, novelist, përkthyes i njohur, në veprat e të cilit pasioni i formës nuk linte jashtë dëshirën për të zgjeruar inteligjencën tonë për botën, është vlerësuar me çmime të ndryshme, është vlerësuar me çmime të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare.

Vepra e fundit nga Danilo Kish, “Enciklopedia e të Vdekurve”, mund të thuhet se i afrohet më shumë idealit të tij: përjetësimit të lirisë së krijimit.

Këtu autori kundërvë regjistra nga më të ndryshmit, nga fantastikja te kërkimi dijetar, nga dokumenti historik te parabola thuajse metafizike.

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Enciklopedia e të vdekurve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?