Të gjithë Librat

102 LIBRA U GJETËN

Shqipëria si m’u duk
by &
150.00L
Autori: Faik Konica Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 87 fq
Shto në Shportë
Shqipërija ç’ka qenë, ç’është dhe ç’do të bëhetë?
by &
1.00
Titulli: Shqipërija ç’ka qenë, ç’është dhe ç’do të bëhetë? Autori: Sami Frashëri Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 106 fq
Shto në Shportë
Sozia
by &
100.00L
Titulli: Sozia Gjinia: Roman Autori: Fjodor Dostojevski Përktheu: Diamanda Dushi Çmimi: 100 L Numri i faqeve: 184
Shto në Shportë
Sozia
by &
150.00L
Titulli: Sozia Gjinia: Roman Autori: Fjodor Dostokevski Përktheu: Diamanda Dushi Çmimi: 150 L Numri i faqeve: 184 fq
Shto në Shportë
Tamangoja & Mateo Falkoneja
by &
100.00L
Autori: Prosper Merime Përktheu: Donika Omari Gjinia: Novela Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 80 fq
Shto në Shportë
Tamangoja & Mateo Falkoneja
by &
150.00L
Titulli: Tamangoja & Mateo Falkoneja Gjinia: Novela⠀⠀⠀⠀ Autori: Prosper Merime⠀ Përktheu: Donika Omari Çmimi: 150 L Numri i faqeve: 50 fq
Shto në Shportë
Terezë Deskeiru
by &
100.00L
Titulli: Terezë Deskeiru Gjinia: Roman⠀ Autori: Fransua Moriak Përktheu: Donika Omari Çmimi: 100 L Numri i faqeve: 129 fq
Shto në Shportë
Terezë Deskeiru
by &
150.00L
Titulli: Terezë Deskeiru Gjinia: Roman⠀ Autori: Fransua Moriak Përktheu: Donika Omari Çmimi: 150 L Numri i faqeve: 129 fq
Shto në Shportë
Tonio Krëgeri⠀
by &
150.00L
Titulli: Tonio Krëgeri⠀ Gjinia: Novelë⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Tomas Man⠀⠀⠀⠀⠀ Përktheu: Donika Omari⠀⠀⠀ Çmimi: 150 L Numri i faqeve: 98 fq
Shto në Shportë
Tonio Krëgeri⠀
by &
100.00L
Titulli: Tonio Krëgeri⠀ Gjinia: Novelë⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Tomas Man⠀⠀⠀⠀⠀ Përktheu: Donika Omari⠀⠀⠀ Çmimi: 100 L Numri i faqeve: 98 fq
Shto në Shportë
Trashëgimi⠀
by &
100.00L
Titulli: Trashëgimi⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Gjinia: Novelë⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Gi dë Mopasan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Përktheu: Donika Omari ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Çmimi: 100 L⠀ Numri i faqeve: 85 fq
Shto në Shportë
Trashëgimi⠀
by &
150.00L
Titulli: Trashëgimi⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Gjinia: Novelë⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Gi dë Mopasan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Përktheu: Donika Omari ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Çmimi: 150 L⠀ Numri i faqeve: 85 fq
Shto në Shportë
Tre vetë me biçikleta
by &
100.00L
Titulli: Tre vetë me biçikleta Gjinia: Roman Autori: Zherom K. Zherom Përktheu: Artan Miraka Çmimi: 100 L Numri i faqeve: 180 fq
Shto në Shportë
Tre vetë me biçikleta
by &
150.00L
Titulli: Tre vetë me biçikleta Gjinia: Roman Autori: Zherom K. Zherom Përktheu: Artan Miraka Çmimi: 150 L Numri i faqeve: 180 fq
Shto në Shportë
Tregime nga Sarajeva
by &
1.00
Autori: Ivo Andriç Përktheu Migena Pengili Gjinia: Tregime Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 85 fq  
Shto në Shportë
Tregime nga Sarajeva
by &
150.00L
Autori: Ivo Andriç Përktheu Migena Pengili Gjinia: Tregime Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 85 fq  
Shto në Shportë

Registration

Forgotten Password?