&

Tamangoja & Mateo Falkoneja

0 Ratings

Titulli: Tamangoja & Mateo Falkoneja Gjinia: Novela⠀⠀⠀⠀ Autori: Prosper Merime⠀ Përktheu: Donika Omari Çmimi: 150 L Numri i faqeve: 50 fq

Shto në Librari

Overview

Nga pena e klasikut francez dalin veçse kryevepra. I tillë është rasti i “Tamangoja & Mateo Falkoneja”. Të shesë skllevërit si bagëti dhe t’i shkëmbejë ata, për ca sende me shumë pak vlerë është biznesi i shefit famëkeq, Tamango.

Por, çfarë do të ndodhë kur të këmbehen rolet dhe ai të bëhet pjesë e ngarkesave, që ia ka shitur vetë, Kapiten Ledouksit? “Mateo Falkone” është një histori e shkurtër, por tejet komplekse – në qendër të veprës është vrasja e një djali 10-vjeçar nga babai.

Në zemër të maleve të Korsikës, Fortunato tradhton nderin e të atit, Mateo Falkone. Ndëshkimi i tij është i tmerrshëm…

Nën qiejt jugorë, tradhtitë janë fatale dhe vdekjet të dhunshme

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Tamangoja & Mateo Falkoneja”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?