&

Terezë Deskeiru

0 Ratings

Titulli: Terezë Deskeiru Gjinia: Roman⠀ Autori: Fransua Moriak Përktheu: Donika Omari Çmimi: 150 L Numri i faqeve: 129 fq

Shto në Librari

Overview

Romani “Terezë Deskeiru”, përkthyer me mjeshtëri nga Donika Omari, fillon në çastin kur vajza e re largohet nga pallati i drejtësisë.

Terezë Deskeiru, jetime nga nëna, rritur nga një baba ateist “me kryelartësinë se i përkiste një shoqërie elitare” tenton, duke falsifikuar recetat, të helmojë Bernarin, bashkëshortin e saj, një njeri i respektuar, por i ftohtë, i vrazhdë.

Tereza, e cila, ende besonte te falja e të shoqit, harron që përfundimisht e kishte varrosur jetën e saj. Kjo histori e një shpirti të zymtë dhe të humbur, asfiksuar në koracën e një familjeje, është ndoshta lutja romaneske më e bukur, më e fortë e Moriakut.

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Terezë Deskeiru”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?