&

Tamangoja & Mateo Falkoneja

0 Ratings

Autori: Prosper Merime Përktheu: Donika Omari Gjinia: Novela Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 80 fq

Shto në Librari

Overview

Nga pena e klasikut francez dalin veçse kryevepra. I tillë është rasti i “Tamango & Mateo Falkone”. Të shesë skllevërit si bagëti dhe t’i shkëmbej ata për ca sende me shumë pak vlerë është biznesi i shefit famëkeq Tamango.

Por çfarë do të ndodhë kur rolet të kthehen mbrapsht dhe ai të bëhet pjesë e ngarkesave që ai i ka shitur vetë Kapiten Ledouksit? “Mateo Falkone” është një histori e shkurtër, por tejet komplekse, ku në qender të veprës është vrasja e një djali 10-vjeçar nga babai i tij.

Në zemër të maleve të Korsikës, Fortunato tradhton nderin e të atit, Mateo Falkone. Ndëshkimi i babait është i tmerrshëm… Nën qiejt jugorë tradhtitë janë fatale dhe vdekjet të dhunshme

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Tamangoja & Mateo Falkoneja”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?