&

Shqipërija ç’ka qenë, ç’është dhe ç’do të bëhetë?

0 Ratings

Titulli: Shqipërija ç’ka qenë, ç’është dhe ç’do të bëhetë? Autori: Sami Frashëri Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 106 fq

Shto në Librari

Overview

Një nga veprat madhore të Rilindjes Kombëtare, njëherazi manifest politik e ideologjik i saj. U botua në Bukuresht më 1899, në prag të ngjarjeve të mëdha do të çonin në fitoren e pavarësisë. Gazetar e dramaturg, po edhe ideologu themelor i Rilindjes Kombëtare, së bashku me dy vëllezëri: Abdylin dhe Naimin.

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Shqipërija ç’ka qenë, ç’është dhe ç’do të bëhetë?”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?