&

Tregime nga Sarajeva

0 Ratings

Autori: Ivo Andriç Përktheu Migena Pengili Gjinia: Tregime Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 85 fq  

Shto në Librari

Overview

Ky vëllim përmban tregime të shkruara mjeshtërisht prej nobelistit Ivo Andriç, të cilat janë të lidhura me fatin tragjik të një qyteti si Sarajeva.Shquhet si autor me pesimizëm të ëmbël, me hollësi plot humor dhe personazhe të skalitura deri në detaje.

Edhe pse të shkurtra, janë një pjesë kuptimplote e afreskut të madh boshnjak që Andiç ka përdorur në gjithë veprën e tij. Eshkuara është një çelës për të kuptuar të tashmen dhe këto tregime, të lexuara në ditët tona,i përshkon një mozaik magjepsës, që do t’u shoqërojë gjatë gjithë përmbledhjes, personazheve …

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Tregime nga Sarajeva”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?