klasike shqiptare

5 LIBRA U GJETËN

Bagëti e Bujqësi
by &
100.00L
Titulli:Bagëti e Bujqësi Autori: Naim Frashëri Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 62 fq  
Shto në Shportë
Historia e Skënderbeut
by &
1.00
Titulli: Historia e Skenderbeut Autori: Naim Frashëri Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 94 fq
Shto në Shportë
Shqipëria si m’u duk
by &
100.00L
Titulli: Shqipëria si m'u duk Autori: Faik Konica Çmimi: 150 lekë Numri i faqeve: 87 fq
Shto në Shportë
Shqipërija ç’ka qenë, ç’është dhe ç’do të bëhetë?
by &
1.00
Titulli: Shqipërija ç’ka qenë, ç’është dhe ç’do të bëhetë? Autori: Sami Frashëri Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 106 fq
Shto në Shportë
Vargjet e lira
by &
100.00L
Titulli: Vargjet e lira Autori: Migjeni Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 101 fq
Shto në Shportë

Registration

Forgotten Password?