&

Vdekje në Venecie

0 Ratings

Autori: Tomas Man Përktheu: Gëzim Halilaj Gjinia: Novelë Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 111 fq

Shto në Librari

Overview

Romancier gjerman, shkrimtar i tregimeve të shkurtra, kritik shoqëror, filantrop, eseist dhe laureat i çmimit “Nobel” të vitit 1929, Tomas Man është i mirënjohur për serinë e romaneve dhe novelave epike tejet simbolike dhe ironike, të famshme për mprehtësinë psikologjike të artistit dhe intelektualit.

Magjepsja vdekjeprurëse që mund të shkaktojë bukuria është tema kryesore e “Vdekje në Venecia”, një kryevepër e frymëzimit romantik ku gjejmë thelbin e mendimit të Tomas Manit. Një histori e dashurisë së ndaluar, e cila ka intriguar për një kohë të gjatë publikun e leximit, është kryevepra e hershme e nobelist

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Vdekje në Venecie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?