&

Trashëgimi⠀

0 Ratings

Titulli: Trashëgimi⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Gjinia: Novelë⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Gi dë Mopasan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Përktheu: Donika Omari ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Çmimi: 150 L⠀ Numri i faqeve: 85 fq

Shto në Librari

Overview

Romancier i jashtëzakonshëm, Mopasani përzgjedh tregimin e shkurtër për të përshkruar historinë e zhgënjimeve të personazheve, më së shumti femra.

E sjellë me mjeshtëri në shqip nga përkthyesja e mirënjohur Donika Omari, novela mund të konsiderohet një thesar i letërsisë botërore. Autori ka shkruar: “Topi i dhjamit”, Bel Ami”, “Horla”, “Trashëgimi”, “Zonjusha Fifi” etj.

Novela “Trashëgimi” përshkruan jetën e funksionarëve dhe nëpunësve mediokër, profesion që Mopasani e njihte shumë mirë, duke përshkruar me realizëm dhe mjeshtëri mbresëlënëse portretet e karaktereve të ndryshëm.

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Trashëgimi⠀”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?