&

Ngadhënjim i dashurisë

0 Ratings

Titulli: Ngadhënjim i dashurisë⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Gjinia: Novela⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Ivan Turgeniev⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Përktheu: Myzejen Shapllo⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Çmimi: 150 L Numri i faqeve; 98 fq

Shto në Librari

Overview

Vëllimi “Ngadhënjim i dashurisë” përfshin dy nga novelat më të bukura të autorit Turgeniev.

Të dyja novelat janë liriko-psikologjike, me shpërthime hovesh shpirtërore, me zbulime ndjenjash të sinqerta, krahasime me natyrën, vërshime të ujërave pranverore.

“Ngadhënjim i dashurisë” paraqet dashurinë e çiltër të Valerias, e cila është më se e bindur për dashurinë e Mucios. Një ditë, ulur para organos, gishtat rrëshqasin mbi tastierë dhe jashtë dëshirës së saj përhapet kënga e një dashurie ngadhënjyese…

“Asja” paraqet jetën e një vajzë çapkëne, me natyrë të papërmbajtur e hedhur… Dashuria e saj fiton mbi frikën, pavendosmërinë, mefshtësinë shpirtërore…

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Ngadhënjim i dashurisë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?