&

Murgu i zi & njeriu në këllëf

0 Ratings

Titulli: Murgu i zi & njeriu në këllëf Gjinia: Novela⠀⠀⠀⠀ Autori: Anton Çehov⠀ Përktheu: Jorgji Doksani Çmimi: 150 L Numri i faqeve: 78 fq

Shto në Librari

Overview

Kolosi i letërsisë ruse të shekullit të 19-të, i cili, me gjeninë dhe stilin karakteristik arriti të depërtojë në zemër të dukurive të kohës, tregon, por asnjëherë nuk denoncon.

Anton Çehov ka shkruar një mori romanesh, novelash e tregimesh, ku një vend të veçantë zë jeta e inteligjencës ruse.

Mijëra vjet më parë, një murg, i veshur në të zeza çante mespërmes shkretëtirës, diku në Siri apo Arabi… Legjendë apo realitet, historia e murgut të zi i siguron Çehovit pretekstin e reflektimit mbi lumturinë dhe gjeninë, qenie të jashtëzakonshme dhe fatin e përbashkët…

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Murgu i zi & njeriu në këllëf”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?