&

Meri Popins

0 Ratings

Titulli: Meri Popins Gjinia: Roman Autori: Pamela Lindon Trevers Përktheu: Margalina Sina Çmimi: 150 L Numri i faqeve: 144 fq

Shto në Librari

Overview

Pamela Lindon Trevers lindi dhe u rrit në Australi. Që herët filloi të shkruajë tregime dhe më pas, kritika letrare dhe dramaturgjike.

Bota plot ngjyra e të vegjëlve, mrekullia e këtij romani.

Meri Popins është dadoja më fantastike në botë! Ndryshe nga kujdestarët e tjerë, bota e saj është plot humor e fantazi…

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Meri Popins”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?