&

Meri Popins

0 Ratings

Autori: Pamela Lindon Trevers Përktheu: Margalina Sina Gjinia: Roman Çmimi: 100 lekë Numri i faqeve: 144 fq

Shto në Librari

Overview

Pamela Lindon Trevers lindi dhe u rrit në Australi (babain Angli. Që herët filloi të shkruajë tregime dhe më pas kritika letrare
dhe dramaturgjike. Bota e të vegjëlve, mrekullia e këtij romani.

… Meri Popins është një dado fëmijësh, një nga ato vajza që e nxjerrin jetesën duke u kujdesur për fëmijët e të pasurve; por ajo nuk është një kujdestare e rëndomtë. Cilësia e saj më e çmuar që e dallon nga kujdestarët e tjerë është bota e saj e brendshme plot humor e fantazi …

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Meri Popins”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?