&

Manon Lesko

0 Ratings

Titulli: Manon Lesko Gjinia: Roman Autori: Abati Prevo Përktheu: Guri Shtyti Çmimi: 200L Numri i faqeve: 207 fq

Shto në Librari

Overview

Dashuria tragjike e Manon Leskosë ka shërbyer si model për operat e Puçinit, Masenetit dhe Henzet, etj.

Kjo vepër klasike e letërsisë franceze, bazohet në një ngjarje që ka ndodhur në Regenci Paris dhe Luiziana, rreth viteve 1720. Një histori dashurie tragjike, por njëkohësisht edhe një histori e një aventure epike me tri pabesi, tri arratisje, tri rrëmbime dhe dy vrasje. Mano ishte një krijesë e jashtëzakonshme, që pëlqente luksin.

Duke eksploruar në zig-zaget e zemrës njerëzore, Abati Prevo ia ka dalë mbanë të paraqesë vajzën me pak virtyte dhe të dashnorit të saj të marrosur nga pasioni, në mit të vërtetë të dashurisë.

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Manon Lesko”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?