&

Lumi i madh me dy zemra⠀⠀⠀⠀

0 Ratings

Titulli: Lumi i madh me dy zemra⠀⠀⠀⠀ Gjinia: Tregime⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Ernest Heminguej⠀⠀⠀⠀⠀ Përktheu: Sazan Gjomena⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Çmimi: 100 L Numri i faqeve: 126 fq

Shto në Librari

Overview

Një prej zërave më të mëdhenj të shekullit të 20-të, vjen vëllimi me tregime “Lumi i madh me dy zemra”, stili ekonomik dhe i shpenguar i të cilit la gjurmë të pashlyeshme në prozën amerikane.Siç shprehet edhe Niku, personazhi kryesor:“Jetën duhet ta përvetësosh, më pas të krijosh personazhet”.

Ernest Heminguej, nobelisti i dy luftrave botërore, ka shkruar: “Lamtumirë armë”, “Dëborat e Kilimanxharos”, “Për kë bien ato këmbana” etj. Tek “Lumi i madh me dy zemra”, Heminguej paraqet një karakter të përkryer që rritet nga fëmijë në adoleshent e, më pas, në ushtar, veteran, shkrimtar dhe prind…

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Lumi i madh me dy zemra⠀⠀⠀⠀”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?