&

Karmen⠀⠀

0 Ratings

Titulli: Karmen⠀⠀ Gjinia: Novelë⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Autori: Prosper Merime⠀⠀⠀⠀⠀ Përktheu: Daniel Xhoxhaj⠀⠀⠀⠀⠀ Çmimi: 150 L Numri i faqeve: 78 fq

Shto në Librari

Overview

Një emër i famshëm në historinë e prozës botërore të shekullit të kaluar, i cili pëlqente misticizmin, historinë dhe të pazakonshmen.

Lindi në Paris në vitin 1803 dhe vdiq në Kanë në 1870. Pjesë e plejadës së klasikëve francezë, Merime kashkruar romane, novela, tregime të shkurtra, drama, si: “Kolomba”, “Mashtrim i dyfishtë”, “Kolomba”, ‘Tamango” etj.

“Karmen” ka në epiqendër një cigane, e cila si plot të tjera ka plot vese, por ka edhe ndjenjën e fortë të lirisë personale. Ajo kërkon të jetë zonjë e vetvetes, madje për këtë pavarësi ajo jep edhe jetën.

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Karmen⠀⠀”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?