&

Jeta ime

0 Ratings

Titulli: Jeta ime Gjinia: Novelë⠀ Autori: Anton Çehov Përktheu: Nasho Jorgaqi Çmimi: 100 L Numri i faqeve: 131 fq  

Shto në Librari

Overview

Anton Çehov ishte një nga shkrimtarët e famshëm rusë, i cili, nuk qëndroi mospërfillës ndaj problemeve të mëdha që shqetësonin mendjen e zemrën e njerëzve.

Një vend të rëndësishëm në novelat e tregimet e tij zuri jeta e inteligjencës ruse, duke bërë përpjekjet për të gjetur një botëkuptim të qartë, rrugën për të dalë nga amullia e jetës që bënte.

Këto ide janë zbërthyer në tërë subjektin e novelës “Jeta ime”. Heroi i veprës, një intelektual i ri i kohës, i velur nga jeta boshe e parazitare e ambientit që e rrethon, braktis punën e zyrës dhe familjes dhe bëhet punëtor…

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Jeta ime”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?