&

Enciklopedia e të vdekurve

0 Ratings

Titulli: Enciklopedia e të vdekurve Gjinia: Novela Autori: Danilo Kish Përktheu: Feride Papleka Çmimi: 150 L Numri i faqeve: 134 fq

Shto në Librari

Overview

Danilo Kish, novelist, përkthyes i njohur, në veprat e të cilit pasioni i formës nuk linte jashtë dëshirën për të zgjeruar inteligjencën tonë për botën, është vlerësuar me çmime të ndryshme, është vlerësuar me çmime të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare.

Vepra e fundit e Danilo Kishit “Enciklopedia e të Vdekurve”, mund të thuhet se i afrohet më shumë idealit të tij: përjetësimit të lirisë së krijimit.

Në vepër autori kundërvë regjistra nga më të ndryshmit, nga fantastikja te kërkimi dijetar, nga dokumenti historik te parabola thuajse metafizike.

Customer Reviews

Average customer rating

0 Ratings
Be the first to review “Enciklopedia e të vdekurve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

SHARE THIS BOOK

Registration

Forgotten Password?