Recent News

Poetët francezë

15th Nëntor 2022

Midis 878 dhe 882, tradita e gjatë dhe prekëse e letërsisë franceze lindi nga tingëllima e famshme e Shën Eulalias. Një kompozim prej 29 vargjesh,

Foqion Postoli

14th Nëntor 2022

Në radhët e shkrimtarëve që lëvruan gjinitë e prozës dhe të dramës aty nga fillimet e shekullit XX e këndej bën pjesë edhe Foqion Postoli,

Ivan Turgeniev

4th Nëntor 2022

Ivan Turgeniev (1818-1883) ishte një shtyllë e vërtetë e letërsisë ruse. Sot emri i tij qëndron i përligjur përbri emrit të dy shkrimtarëve të tjerë

Registration

Forgotten Password?